ادویه قرمه سبزی ۱۱۰ گرمی

340,000 ریال


این ادویه از ترکیب چندبن سبزی و ادویه‌ها های که تازه آسیاب شده اند تشکیل شده.

فاقد نمک می باشد

 

دسته بندی ها:

قرمه سبزی از اون غذاهاست که تقریباً همه دوس اش دارن
و پختن یه قرمه سبزی خوشمزه‌ و خوش رنگ و لعاب آرزوی هر خانوم کد بانوی هستش
در ادامه میخوام بهتون چنتا نکته بگم که قرمه سبزی خوشمزه تری داشته باشید ،ولی قبل اش شما یه لایک بکنید این پست تا به افراد بیشتری نشون بده
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
همون طور که میدونید ما هر ادویه جدیدی که میاریم ،چندین بار امتحان می کنیم و حتی بهترین روش پخت اش رو هم بررسی می کنیم و من الان یه هفته‌ای میشه که کلا قرمه سبزی خوردم و اکنون سلطان این غذا به حساب میام!!
مراحل پخت قرمه سبزی:
۱.بعد اینکه پیاز رو تف دادید و کمی سبک شد بهش گوشت رو اضافه و مقداری زرد چوبه اضافه و تف بدید
۲.لوبیا قرمز رو اضافه و کمی تف بدید
۳.سبزی تون رو اضافه و تف بدید ،اصلی ترین قسمت همین جاست ،برای داشتن قرمه سبزی خوشمزه و خوشرنگ ،باید سبزی رو کاملا تف بدید تا جای که اب سیاه ازش خارج شه،هنر آشپز خوب اینه که کاملا تف بده ولی نذاره بسوزه
۴.اب بریزید و بذارین حداقل ۶ الی ۸ ساعت به آرامی بپزه،جوری باید تنظیم کنید که دیگه بهش آب اضافه نکنید
۵. دوساعت آخر لیمو عمانی اضافه کنید ،اگه اسلایس لیمو می‌ریزید نیم ساعت آخر،تو این مرحله نمک بزنید
۶.توی بیست دقیقه آخر ،ادویه قرمه سبزی ما رو با کمی روغن تف بدید و بهش اضافه کنید ،اگه تو روغن تف ندید هم میشه ولی از ظاهر و تیرکی قرمه سبزی تون کم میشه
مقدار ۱.۵ قاشق غذاخوری به ازای هر سه نفر کافیه
۷. از غذاتون برای ما عکس بفرستین

۸. برای سفارش این محصول به دایرکت مراجعه کنید
قیمت‌ ۱۱۰ گرم:۳۰۰۰۰
شما چطوری قرمه سبزی می پزید؟
#ادویه #قرمه_سبزی #آشپزی #آشپزی

وزن 0.110 kg
ابعاد 15 × 10 × 10 cm

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ادویه قرمه سبزی ۱۱۰ گرمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.